Boost je zelfvertrouwen

Laat je onzekerheid los, heb schijt aan wat anderen van je denken en geloof in jezelf!

Voel je je regelmatig onzeker?

Maak je je vaak zorgen over wat anderen allemaal wel niet van je denken?

En zou jij wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken?

Zodat je jezelf niet langer druk maakt over de mening van anderen, maar met vol vertrouwen durft te gaan voor wat je écht wilt?

Doe dan mee met de online training: Boost je zelfvertrouwen!

Herken jij dit?

=
Altijd weer die twijfel

Je voelt je regelmatig onzeker en twijfelt of je het wel goed doet. Je doet zo ontzettend je best om alles goed voor elkaar te hebben, maar wanneer er dan toch een keer iets mis gaat trek je het jezelf al snel heel persoonlijk aan.

=
Jezelf te veel aanpassen

Je past jezelf constant aan aan de verwachtingen of wensen van anderen, zonder jezelf af te vragen of dit wel goed voor jou is. 

=
Vergelijken met anderen

Je hebt de neiging om jezelf veelvuldig te vergelijken met anderen. En wanneer je dat doet kom jij steevast als de minste uit de bus. Altijd is er wel iemand die mooier, slanker, liever of gewoonweg beter is dan jij.

=
Lage eigenwaarde

Je voelt jezelf al snel minder waard dan een ander. Je praat vaak negatief over jezelf en hebt in het bijzijn van anderen al snel de neiging om je excuses aan te bieden als iets anders loopt dan je had gedacht.

Maar hé, weet je dat jij echt gewoon FANTASTISCH bent? Want ook al zie je het misschien nog niet, onder dat dikke pantser zit echt een topwijf verscholen! En het is hoogtijd om haar uit de hoge hoed te toveren 😉

Het is hoogtijd voor een dikke vette boost in je zelfvertrouwen!

 

Trust me, I know what I’m talking about… Mijn zelfvertrouwen was nog niet eens zo heel lang geleden bijna onder zeeniveau. Ofwel, erger kon het haast niet.

Ik twijfelde constant aan mezelf. Voelde mezelf op alle vlakken tekortschieten. Voelde me nooit goed genoeg. Vergeleek mezelf constant met anderen. En vond iedereen altijd veel mooier, leuker, liever, slimmer en perfecter dan ik.

Tot ik er achter kwam dat dit echt totale bullshit was. En dat ik helemaal niet onder doe voor wie dan ook. Sterker nog, ik geloof inmiddels dat ik echt werkelijk fantastisch ben! En nee, dit is dus niet egoïstisch, dit is puur zelfvertrouwen 😉

In ieder van ons, en in jou dus ook, zit echt een prachtige fantastisch mens verscholen. Als babytje wist je dit al, maar helaas is die gedachte in de loop der jaren door allerlei ervaringen wat ondergesneeuwd. Maar hé, als jij bereid bent om aan de slag te gaan dan garandeer ik je dat die ervaringen al snel als sneeuw voor de zon verdwijnen en jij het fantastische lefwijf wat je bent ook zal gaan zien!

De vraag is slechts…

Hoe graag wil je dit?

Doelen bereiken

Stel je eens voor dat je…

♥ Jezelf niet langer druk zou maken over wat anderen van je denken 

♥ Jezelf zou kunnen vergeven voor het feit dat je jarenlang zó streng voor jezelf bent geweest. 

♥ Jezelf zou accepteren en veel liever zou zijn voor jezelf

♥ Écht op jezelf zou gaan vertrouwen en in jezelf zou gaan geloven

♥ Je eigen grootste cheerleader zou zijn i.p.v. je grootste criticus

In deze training ontdek je:

R

Wat zelfvertrouwen voor jou betekent.

R

Op welke momenten jij jezelf het meest zelfverzekerd voelt en hoe je dit kunt gebruiken op onzekere dagen

R

De beste strategie om veel liever te zijn voor jezelf

R

Wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat nare herinneringen uit het verleden jou niet langer blokkeren

R

Jij jouw superpower gaat claimen en het lefwijf wat altijd al in je gaat laten shinen!

De training is opgebouwd in de vorm van een masterclass/workshop waarin je lekker praktisch aan de slag, zodat het niet “de zoveelste masterclass met waardevolle kennis” is die je volgt, maar je jezelf ook écht 10x zelfverzekerder voelt! En dat in nog geen 2 uur tijd 😀

Boost je zelfvertrouwen en claim jouw innerlijke superpower!

Ben jij er klaar voor om nu écht jouw podium te gaan pakken en een rotsvast vertrouwen in jezelf te creëren?

Als je deelneemt aan deze training ontvang je niet alleen toegang tot de volledig masterclass (van zo’n 104 minuten), waarbij je heel praktisch aan de slag gaat, je ontvang tevens als bonus 2 hele fijne meditaties om je zelfvertrouwen nog eens extra te verstevigen.

En dat voor slechts 247 euro!

Dus, wacht dan niet langer en gun jezelf dit cadeau!