1 op 1 VIP coaching

Alleen voor vrouwen die écht door willen pakken!

Het enige wat je wilt is rust. Rust in je hoofd en rust in je lijf. Gewoon eens tevreden zijn met wat je doet. Je goed voelen over wie je bent.

Je niet meer druk maken. Gewoon eens durven springen. De stap durven zetten. Stoppen met uitstellen en écht doorpakken.

Maar je weet ook dat je het niet alleen kunt…

Anderen zien jou als een hele sterke vrouw. Als iemand die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Iemand die weet wat ze wil, er volledig voor gaat en het nog voor elkaar krijgt ook. 

En toch voelt het voor jou anders…

Want wat anderen niet zien is dat je misschien helemaal niet zo sterk bent als je overkomt. Dat je diep van binnen best onzeker bent. Dat je ontzettend streng bent voor jezelf. En het soms voelt alsof je op alle vlakken tekort schiet.

Je weet dat het anders kan. Dat het anders moet. Dat je niet langer zo door wilt gaan. En dat het tijd is om te veranderen. Het enige wat jij jezelf nog afvraagt is: HOE doe ik dat?!

Herken jij dit?

=
Nooit eens goed genoeg

“Als je iets doet, doe het dan goed”  is jouw motto. Als je ergens aan begint, dan ga je er ook volledig voor. Je geeft alles wat je hebt. En toch is het nooit goed genoeg. Altijd vind je wel weer iets wat er beter had gekund.

=
Onzekerheid

Naast alle zelfkritiek die constant door je hoofd raast maak je je ook nog eens heel druk over wat anderen van je vinden. Wat ze over je denken. En over jou zouden zeggen. Want ook al wil je hele graag je doel bereiken en weet je dat je daar heel gelukkig van zou worden, de angst voor de reacties van anderen houdt je keer op keer tegen om er volledig voor te gaan. Dit kost je megaveel tijd en energie.

=
Altijd maar door-door-door

Tijd voor rust en ontspanning is er niet. Die ellenlange to-do lijst wordt alsmaar groter en voor je gevoel komt er niks af. Je staat altijd klaar voor anderen en wilt het liefst iedereen tevreden stellen. Met als gevolg dat je nauwelijks meer tijd over hebt voor jezelf. 

=
Je doet alles alleen

Je doet het liefst alles zelf. Iets aan een ander overlaten of hulp vragen? No way! Anderen kunnen het toch nietzo goed als jij. Tegelijkertijd merk je het haast onmogelijk is om alles zelf te doen. Je voelt je dan ook constant opgejaagd. 

Kortom, als deze situatie nog langer duurt dan bestaat de kans dat je je het straks helemaal niet meer trekt. En in een burn-out raakt. Of nog erger… 

Dus kies verd*mme voor jezelf!

 

Trust me, I know what I’m talking about… Ik heb namelijk precies gestaan waar jij nu staat. En helaas was ik er zelf niet op tijd bij. Mijn perfectionisme heeft (zonder dat ik het destijds in de gaten had) net zo lang door geëtterd tot ik in een depressie raakte. En een flinke ook.

Vijf maanden nadat ik moeder werd van ons prachtige zoontje Jens stortte ik volledig in. Ik voelde me tekort schieten. Op alle vlakken. En kwam op het punt te staan waarop de gedachte door mijn hoofd schoot dat ik er maar beter uit kon stappen…

Het laatste wat ik jou gun is dat jij dit ooit mee zult maken. En dat is ook precies de reden waarom ik doe wat ik nu doe. Om jou deze toekomst te besparen. Want als jij zo door gaat als je nu bezig bent dan is de kans groot dat je op een dag staat waar ik heb gestaan. En echt… dat wil je niet!

Ik weet inmiddels exact wat er voor nodig is om hier uit te komen. Maar beter nog, ik heb ook ontdekt wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat jij nooit dit punt hoeft te bereiken.

Want ja, het is mogelijk! Ja, je kan je perfectionisme doorbreken! En ja, dat kan op hele korte termijn!

En nee, het is niet makkelijk. Het vergt lef. Het vergt dat jij verantwoordelijkheid gaat nemen. Dat je dingen gaat doen die je eng vindt. Dat je stappen durft te gaan zetten. Maar gelukkig hoef jij dit niet alleen te doen. En dat is ook helemaal niet nodig.

Het enige wat nodig is, het enige wat jij hoeft te doen, is vandaag nog een besluit te nemen. Besluit dat dit niet je toekomst hoeft te zijn. Besluit om voor jezelf te kiezen. En besluit om vandaag nog deze investering te doen in jezelf. In jouw toekomst.

Want echt, dat ben je meer dan waard!

Doelen bereiken

Kap met al die bullshit excuses en kies!

 

Stop met al die smoesjes. Stop met woorden als “ja, maar..”of “wat als”.

Maak een keuze. En kies voor jezelf. Want waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd. In je uppie. Maar ja, dat heeft tot nu toe nog niet echt gewerkt, of wel dan? Anders was je dit nu namelijk niet aan het lezen…

Dus hou op met jezelf van alles wijs te maken dat je het in je eentje wel red. Of dat je “gewoon even door moet zetten”. Of dat het “echt wel goed komt”.

Dat komt het namelijk niet. Althans, niet als jij zo aan blijft klooien.

Kies er voor om het niet alleen te hoeven doen. Om het niet alleen te willen doen. Kies er voor om met iemand aan de slag te gaan die precies weet wat jij nu door maakt. En exact weet welke schop onder je hol jij nodig hebt om nu wél eens een keer die stap te zetten.

Nog steeds niet overtuigd?

Denk dan eens even hier aan. Want wat zou het voor jou betekenen als jij:

R

Eindelijk rust hebt in je hoofd én in je lijf

R

Barst van de energie en zelfvertrouwen

R

Plezier kan hebben zonder dat de hele tijd die to-do lijst in je achterhoofd zit

R

Beter om kan gaan met stress en tegenslagen

R

Meer tijd hebt voor jezelf (zonder je hier schuldig over te voelen)

R

Jezelf niet langer druk maakt over wat anderen van je vinden

R

Vanuit vertrouwen keuzes kan maken die voor jou goed voelen

R

Trots bent op wat je hebt bereikt én op wie jij bent als mens

Start vandaag nog!

Als jij nu zou starten dan coach ik jou gedurende vier maanden naar de plek waar jij wilt zijn (and beyond!).

We starten met een live intakegesprek van 75 minuten en je ontvangt tevens per maand één 1-op-1 coachsessie van 60 minuten.  Ook heb je de mogelijkheid om één spoedsessie in te plannen op het moment dat je even vastloopt. Daarbij krijg je vanaf het intakegesprek ook toegang tot het volledige online programma Doorbreek je perfectionisme, inclusief bijbehorende bonussen en Q&A sessies.

Ik verwacht van jou dat jij jezelf volledig inzet. Samen stellen we doelen waar je aan gaat werken en tijdens de coaching zal ik jou de nodige schoppen onder je hol geven om die ook te bereiken. 

Tijdens onze sessies ben ik er volledig voor jou. Ik denk met je mee, stel je rake vragen en kijk dwars door je smoesjes en excuses heen.

Je krijgt inzicht in jou belemmerende overtuigingen en patronen én gaat ze vervolgens ook keihard doorbreken. Zodat jij vanuit zelfvertrouwen en met een enorme dosis LEF het leven kan gaan leiden waarvan je weet dat je het gewoon verdient!

Testimonials

Sinds dat ik startte met de coaching heb ik veel stappen gezet in mijn toekomstdroom en veel praktische tips en oefeningen om direct aan de slag te gaan. Deze coaching gaf mij een stok achter deur, schop onder mijn kont en de motivatie om tussen de sessies door verder te gaan.
Ik vond Liza een open en vrolijke coach die goed doorvroeg en ook goed luisterde naar wat ik zei (en niet zei). Ik durfde mijzelf ook open  te stellen en ik merkte dat Liza zonder oordeel doorvroeg op zaken die ze nog niet begreep. Wat mij opviel aan de aanpak was dat Liza een zeer praktische manier van coachen toepast. Ze heeft een grote rugzak met oefeningen die goed pasten in de momenten dat zij ze aanbood. Ze was hierin vragend en legde het ook goed uit als bepaalde oefeningen wellicht als lastig/emotioneel ervaren konden worden. Zo schepte ze een veilige omgeving om te oefenen. 
Suzanna Bijlsma

Veelgestelde vragen

Is dit iets voor mij?

Die vraag kan jij alleen zelf beantwoorden. Dus vraag jezelf eens af: wat zou het mij opleveren wanneer ik zou besluiten deze stap zou zetten? En wat zou het me kosten als ik dit niet zou doen? En tot slot: ben je bereid om actie te ondernemen en stappen te gaan zetten?

Als je deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, dan is dit zeker iets voor jou! Echter wil ik wel alleen aan de slag met vrouwen die 100% all in durven gaan en écht bereid zijn om in zichzelf te investeren in geld, maar vooral ook in tijd. Om die reden wil ik je vragen een doorbraakgesprek in te plannen. We bespreken dan vervolgens of het traject bij jou past en of we samen een match hebben.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens dit traject staan we allereerst stil bij waar je op dit moment staat. Waar loop je nu tegenaan? Wat heeft jouw perfectionisme je tot nu toe al gekost? En wat maakt dat je keer op keer tegen dezelfde issues aanloopt?

Vervolgens onderzoeken we wat jouw doelen zijn. Welke dromen je hebt. En hoe jij vervolgens stappen kan gaan zetten om deze doelen en dromen te gaan realiseren.

Ik geloof er in dat alle antwoorden al in jou zitten. Maar dat je zelf je grootste blinde vlek bent. En dus stel ik je (soms best confronterende) vragen om inzicht te krijgen in wat er voor jou nodig is om stappen te gaan zetten.

Tijdens het gehele traject ben en blijf jij zelf verantwoordelijk voor datgene wat je wilt bespreken én voor de stappen die je zet. Het coachtraject kan dan ook alleen slagen op het moment dat jij écht bereid bent om een verandering in je leven te maken. Maar als jij bereid bent om deze verantwoordelijkheid op je te nemen, dan weet ik zeker dat jij de stappen kan gaan zetten om voorgoed af te rekenen met je perfectionisme en om jouw droomleven te gaan realiseren.

Dus aan jou de vraag: ben jij er klaar voor?

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

De gesprekken duren 60 tot 75 minuten. Daarbij krijg je per gesprek huiswerk. Dit is helemaal afgestemd op jouw situatie. Hier kan je zo veel en zo weinig tijd aan besteden als je zelf wilt, maar ik raad je aan om er ten minsten een halfuur tot een uur per week voor vrij te maken. Bovendien moedig ik je van harte aan om actief aan de slag te gaan met de online training om het maximale uit de coaching te halen. Deze training kost je ongeveer 1.5 uur per week (maar levert je uiteindelijk veel meer tijd op 😉 )

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt 4 maanden. Goed werk heeft namelijk tijd nodig. Er bestaat geen magische pil waardoor jij je in één dag helemaal hondsgelukkig voelt. Ik doe dan ook niet aan symptoombestrijding. Als je met mij aan de slag gaat pakken we echt de oorzaak van het probleem aan, zodat je nooit meer met deze bullshit hoeft te dealen.

Is een losse sessie ook mogelijk?

Nee. Waarom niet? Heel simpel: omdat dit geen effect heeft. Om een echte transformatie door te maken is het nodig dat je een proces doorloopt. Dat je commitment aangaat. Alleen dan zal je resultaten zien. En met één sessie ga je die simpelweg niet krijgen. Daarvoor ben je bij mij dan ook aan het verkeerde adres.

Wat is de investering?

De investering bedraagt €5997,- inclusief btw. Betalen in termijnen is evt. ook mogelijk.

Ben je ondernemer of wordt het traject door je werkgever betaald, dan is de investering 5997,- exclusief btw.

En ja, dit kun je zien als een hoop geld, maar écht dit is het meer dan waard. En zeg eens eerlijk: wat zou het jou kosten als je dit traject nu niet aan zou gaan? En ben je bereid om die prijs te betalen????

 

Ik twijfel nog...

De enige vraag die ik je in dit geval wil stellen is: wat wil je écht? Wat is voor jou nu écht belangrijk?

Er is namelijk nooit echt een goed moment om te starten. Er zullen altijd redenen zijn om het niet te doen. Maar als jij blijft uitstellen ontneem je jezelf ook de kans om nu eens écht voor jezelf te kiezen en optimaal te kunnen genieten. En zeg nou zelf: dat is toch wat je het allerliefste wilt?

1:1 VIP COACHING

4 maanden lang

► Live Uitgebreide intake van 75 min.

►4 live coachsessies van 60-75 min. waarin ik je in elke sessie overlaadt met enorme waardevolle inzichten.

► Mogelijkheid tot inplannen van een spoedsessie van 60 minuten op het moment dat je vasloopt (flexibel inzetbaar binnen de 4 maanden).

► Opdrachten speciaal op jou afgestemd, zodat jij des te meer resultaat gaat bereiken.

► Toegang tot het online programma: Doorbreek je perfectionisme t.w.v. 997, inclusief bijbehorende bonussen.

► + exclusieve paardencoaching sessie

► + extra’s en verrassingen gedurende de vier maanden