Dit is wat een perfectionismecoach voor jou kan betekenen

perfectionismecoach

Ontdek wat een perfectionismecoach nu eigenlijk doet en hoe ik jou kan helpen om je perfectionisme los te laten.

Wat is een perfectionismecoach?

De naam zegt het eigenlijk al: een perfectionismecoach is in feite niets meer of minder dan een coach die zich heeft gespecialiseerd in het onderwerp perfectionisme en mensen helpt om hun perfectionisme (en alles wat daar bij komt kijken) los te laten. Als perfectionismecoach kan ik je helpen om af te rekenen met het gevoel dat het nooit goed genoeg is en voluit te gaan leven vanuit zelfliefde en 100% zelfvertrouwen!

Bekijk mijn trainingen om te ontdekken hoe ik je kan helpen.

Wanneer ben je toe aan een perfectionismecoach?

Het klinkt misschien wat spannend, een perfectionismecoach. Aan de ene kant klinkt het goed, aan de andere kant ook best wel raar. Zoveel is er nu ook weer niet met je aan de hand. Er zijn alleen wat puntjes in je leven die je graag zou willen loslaten. Maar als die punten nu toevallig heel erg op de volgende stellingen lijken, dan kan ik wel degelijk iets voor je betekenen:

N

Je doet altijd alles het liefste zelf. Het idee dat iemand datgene wat moet gebeuren op een andere manier of minder goed doet, is voor jou niet te verdragen. Je merkt wel dat het nagenoeg onmogelijk is om nooit iets uit handen te geven en nog lukt het je niet. Hierdoor voel je je opgejaagd omdat je te weinig tijd hebt, vooral om eens een keertje te ontspannen.

N

Je staat altijd voor anderen klaar, omdat je iedereen tevreden wil stellen. Hierdoor heb je nauwelijks tijd voor jezelf, en dat begint je op te breken.

N

Je bent ontzettend voor jezelf. Als je iets doet, dan ga je er voor de volle 100% voor. En dan nog ben je niet helemaal tevreden. Je vindt altijd wel weer iets wat beter had gekund.

N

Jij vraagt je heel vaak af wat anderen van jou zullen vinden. En wat ze wel niet van je zullen denken. Dit kost je megaveel tijd en energie, soms kun je er zelfs niet van slapen.

N

Je merkt dat de stemmetjes in je hoofd je tegenhouden om datgene te doen wat je écht wilt. Want stel je toch eens voor dat het fout gaat?

Meer weten over hoe je je perfectionisme los kunt laten? Lees dan ook eens deze blog en ontdek de 3 meest praktische tips om jouw perfectionisme los te laten!

Wat ik als perfectionismecoach voor jou kan betekenen

Hi, ik ben Liza. Een fantastische, gepassioneerde, energieke en liefdevolle moeder, coach en ondernemer. Ik verander levens, breng vreugde en plezier en dans door het leven. Mijn persoonlijke slogan is dan ook: Wees jezelf. Heb lol, heb lief en toon lef!

Als perfectionismecoach help ik ambitieuze vrouwen om af te rekenen met hun perfectionisme en om vanuit vrijheid en vertrouwen stappen te zetten om hun eigen droomleven te creëren.

Ooit was ik zelf een rasechte perfectionist. Een enorme controlfreak zelfs. Ik weet wat voor een worsteling het kan zijn om jezelf zo in de weg te zitten. En hoe irritant het kan zijn dat je keer op keer jezelf saboteert terwijl je je doelen probeert te bereiken. Maar ik weet inmiddels ook hoe het anders kan!

Als perfectionismecoach help ik jou om je angsten te overwinnen, een shitload aan zelfvertrouwen te krijgen én om te gaan staan voor wie je bent. Zo kan niets je nog tegenhouden om jouw dromen te bereiken.

Meer weten over hoe je jouw perfectionisme los kunt laten? Lees dan ook mijn andere blogs of beluister mijn podcast: De 100% Lefwijf Show!

Kan je niet wachten om direct aan de slag te gaan? Bekijk dan hier mijn trainingen.

 

Hi, ik ben Liza!

Ik ben een fantastische, gepassioneerde, energieke en liefdevolle moeder, coach en ondernemer die levens verandert, vreugde en plezier brengt en danst door het leven.

Ik help ambitieuze vrouwen om perfectionisme los te laten en af te rekenen met het gevoel dat het nooit goed genoeg is!

 Zelf was ik vroeger een enorme perfectionist, een rasechte controlfreak. Ik weet als geen ander hoe erg je jezelf hier mee in de weg kunt zitten. Maar, ik weet inmiddels ook hoe het anders kan! 

Ben jij klaar om jouw perfectionisme voorgoed de deur uit te trappen?

 

 

 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.