Overzicht van mijn trainingen

Moet je alles altijd tot in de puntjes geregeld hebben, maar is het voor je gevoel nooit af? Heb je constant het gevoel dat je jezelf moet bewijzen? En zou je het jezelf wel makkelijker willen maken en sneller willen denken ‘klaar is klaar’? Zodat je meer kan ontspannen, rust heb in je hoofd en gewoon kan genieten?

Doe dan nu mee met het online programma: Doorbreek je perfectionisme! 

Leer met behulp van De 100% Lefwijf methode hoe jij af kunt rekenen met het gevoel dat het nooit goed genoeg is! Je wordt niet alleen veel liever voor jezelf, ontwikkelt vet veel zelfvertrouwen, maar durft ook eindelijk de controle los te laten! Zelf als je al van alles hebt geprobeerd, maar de controlfreak in jou het nog altijd voor het zeggen heeft…

Gedurende 4 maanden ontvang je elke week toegang tot nieuw videomateriaal, werkboeken, creatieve opdrachten, visualisaties en nog veel meer. Je ontvangt tevens toegang tot 7 bonus meditaties, een volledige training over het creëren van optimale gezondheid en krijgt de masterclass Boost je zelfvertrouwen cadeau!

Investering: €997,-

Het enige wat je wilt is rust. Rust in je hoofd en rust in je lijf. Gewoon eens tevreden zijn met wat je doet. Je goed voelen over wie je bent. Je niet meer druk maken. Gewoon eens durven springen. De stap durven zetten. Stoppen met uitstellen en écht doorpakken.

Maar je weet ook dat je het niet alleen kunt…

In de 1 op 1 VIP coaching ontvang je niet alleen toegang tot het volledige online programma Doorbreek je perfectionisme, je krijgt tevens 5 één op één coachsessies, bestaande uit een intake en 4 coachgesprekken. Deze vorm van coaching is speciaal voor ambitieuze vrouwen met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Speciaal voor vrouwen die helemaal klaar zijn met hun eigen smoesjes en excuses en écht willen doorpakken.

Ben jij er klaar voor?

Investering: €1997,-* 

 

 

*: incl. btw voor particulieren, exc. btw voor ondernemers en bedrijven

Voel je je regelmatig onzeker? Maak je je vaak zorgen over wat anderen allemaal wel niet van je denken? En zou jij wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken? Zodat je jezelf niet langer druk maakt over de mening van anderen, maar met vol vertrouwen durft te gaan voor wat je écht wilt?

Doe dan mee met online training: Boost je zelfvertrouwen!

Deze training bestaat uit een masterclass/workshop waarin je vooral lekker praktisch aan de slag gaat, zodat het niet “de zoveelste masterclass met waardevolle kennis” is die je volgt, maar je jezelf ook écht 10x zelfverzekerder voelt in nog geen 2 uur tijd!

Investering: €247,-

Je wilt dolgraag jouw perfectionisme loslaten. Jezelf niet langer in de weg zitten. Jezelf niet meer onnodig druk te maken. Maar het lef hebben om te doen wat je écht wilt. En je wilt liever nog vandaag dan morgen resultaat…

Doe dan mee met de Let’s go challenge!

In deze 7 daagse challenge ontdek je het geheim om af te rekenen met het gevoel dat het nooit goed genoeg is. Een week lang ontvang je elke dag een video met bijbehorende opdracht in je mailbox, waarmee je praktisch aan de slag kunt om direct stappen te gaan zetten om de controle los te durven laten!

Investering: €97,-