Let’s go challenge

Weet wat je wil, kies voor jezelf en volg je hart!

Je wilt dolgraag je perfectionisme loslaten. Jezelf niet langer in de weg zitten. Jezelf niet meer onnodig druk maken. Maar het lef hebben om te gaan voor wat je écht wilt! De controle los durven laten. En je te laten leiden door je hart, in plaats van je verstand.

Maar ja… HOE doe je dat?

Speciaal voor jou heb ik de Let’s go challenge ontwikkeld!

In deze challenge ontdek je HET GEHEIM hoe jij kunt afrekenen met dat gevoel dat het nooit goed genoeg is. 

Herken jij dit?

=
Je staat altijd 'aan'

Je lat ligt constant torenhoog. Je werkt hard en kan gaat overal voor de volle 100% voor. Je trekt vaak alles naar jezelf toe. Je voelt constant een bepaalde druk, die je voor het grootste deel jezelf oplegt.  Waardoor je op  een gegeven moment alleen maar aan het rennen en vliegen bent…

=
Onzeker

Anderen zien jou als een sterke vrouw, maar ondertussen voel jij je stiekem best onzeker. Je maakt je druk over wat anderen van je vinden en wat ze allemaal wel niet van je denken en vraagt je steeds af hoe je over komt op anderen. Je kijkt constant naar wat er beter kan, maar bent ondertussen zelden tevreden. Altijd weet je wel weer iets te vinden wat je niet goed gedaan hebt.

=
Controledrang

Je wilt alles heel erg onder controle houden en geeft anderen vaak ook niet de ruimte om dingen op hun eigen manier te doen. Je bent altijd bezig om het perfect te krijgen, maar toch lukt dat haast nooit. Waardoor het voelt als een never ending story.

=
Jaloers

Stiekem ben je soms retejaloers op al die anderen die het zo goed voor elkaar lijken te hebben. “Waarom lukt het hen wel en mij niet?”.

Omdat je bang bent om te falen durf je niet te gaan voor wat je écht wilt. Want ja… Wat als het niet lukt?

STOP met jezelf saboteren, het kan ook anders!

 

Stel je eens voor dat je niet langer bezig bent met wat er allemaal MOET, maar alleen de dingen doet waar jij ECHT gelukkig van wordt.

Dat je je torenhoge eisen los zou kunnen laten. Dat je durft te gaan voor wat je écht wilt. Dat je stappen durft te zetten. Uit je comfortzone durft te komen. Jezelf niet zou laten tegenhouden door al die stemmetjes in je hoofd. 

Dat je je niet meer zo druk zou maken over wat anderen van je denken. Dat je meer voor jezelf durft op te komen. En keuzes durft te maken die voor jou goed voelen!

Hoe je dat doet?

Door in te checken bij jezelf.  Door stil te staan bij wat je écht wilt. Door je angsten te onderzoeken. Om er vervolgens voor te zorgen dat ze je niet langer blokkeren. 

Door te leren vertrouwen op jezelf. Te gaan geloven in jezelf. En te genieten van iedere stap die je zet.

En om jou daarbij te helpen heb ik voor jou deze Let’s go challenge ontworpen! In deze challenge ga je 7 dagen lang heel praktisch aan de slag. Kennis kun je tenslotte overal opdoen, het is tijd om aan de bak te gaan en écht stappen te zetten!

Ben jij er klaar voor?

 

Doelen bereiken
Let's go challenge

7 daagse Let’s go challenge:

R

Je weet precies waar jij écht gelukkig van wordt. Je hebt heel duidelijk voor ogen wat je echt wilt en met welke doelen jij aan de slag kunt gaan.

R

Je krijgt inzicht in de angsten die je tegenhouden om jouw doelen te gaan realiseren én leert hoe je er voor zorgt dat deze je niet langer blokkeren.

R

Je krijgt veel meer vertrouwen in jezelf en maakt je lang niet meer zo druk over de mening van een ander.

R

Je durft uit je comfortzone te komen en geniet van iedere stap die je zet.

R

Je wordt veel trotser op alles wat je doet.

Doe mee aan de Let’s go challenge!

7 daagse Challenge

Iedere dag een nieuwe video met bijbehorende opdracht.

Inclusief 4 BONUS meditaties

En dat voor slechts 97 euro!

Are you in?