Gratis online masterclass

Kick je perfectionisme de deur uit! 

 Ontdek de 6 stappen om jouw perfectionisme los te laten en jezelf direct veel relaxter te voelen!

 

 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Klinkt dit herkenbaar?

9
Je ziet vooral wat nog beter kan of moet, in plaats van wat er al goed is. Hierdoor kan je soms urenlang in verbeteringen blijven hangen, zonder dat je ook maar één stap vooruit komt.
9
Je bent behoorlijk streng voor jezelf en baalt daar regelmatig van. Je hebt vaak het gevoel dat je faalt en dat doet je zelfvertrouwen geen goed. 
9
Alles wat je in je hoofd hebt moet je van jezelf ook echt doen. En dan natuurlijk wel het liefst meteen perfect.
9
De dingen die écht belangrijk voor je zijn stel je uit, omdat je bang bent om te falen en bevestigd te worden in je eigen angsten. Met als gevolg dat je doelen en dromen verder weg lijken dan ooit…

Dan is deze masterclass is op je lijf geschreven!

Kick je perfectionisme de deur uit! 

Wat als ik je zou vertellen dat het ook anders kan? Als ik je zou zeggen het mogelijk is om je perfectionisme de deur uit te trappen, en af te rekenen met het gevoel dat het nooit goed genoeg is?

Dat jij je niet langer tegen laat houden door wat anderen zeggen, door wat er allemaal moet, maar DURFT TE GAAN voor wat jij écht wilt?!

Dat je vol zelfvertrouwen en vanuit rust en ontspanning kunt genieten van jouw mooiste leven. Dat is namelijk mogelijk. Ook voor jou!

Ik weet namelijk allang dat jij DE BOM bent en dat je MEGA VEEL te brengen hebt. En het wordt tijd dat jij daar ook in gaat geloven!

 

Wat je ontdekt tijdens deze masterclass…

Tijdens deze GRATIS masterclass ga ik in slechts 70 minuten 6 geheimen met je delen die ik normaal alleen deel met de deelnemers aan mijn online training. Zo ontdek je onder meer:

 

N
Hoe jij een fuck it mentaliteit kan creëren en je niet langer druk maakt over wat anderen over je zeggen of denken
N
Wat er voor nodig is om een ijzersterke mindset te ontwikkelen en je eigen angsten te doorbreken, zonder op wilskracht te functioneren
N
De beste manieren om een je zelfvertrouwen een enorme boost te geven, zodat je eindelijk gaat doen wat je écht wilt en zo sterk in jezelf gelooft dat je schijt hebt aan wat anderen zeggen
N
De belangrijkste stap die jij moet zetten om jezelf veel relaxter te voelen
N
Wat er voor nodig is om echt met aandacht aanwezig te kunnen zijn bij wat je doet, zodat je volop kunt genieten van die momenten die voor jou zó ontzettend belangrijk zijn

Zij gingen je voor

Vele vrouwen zijn je inmiddels voorgegaan en dit is hun ervaring:

“Wauw, wat een ontzettend waardevolle masterclass! Tijdens de masterclass ontdekte ik dat ik veel meer last had van mijn perfectionisme dan ik dacht. Enerzijds enorm confronterend, maar ik weet nu wel wat me te doen staat. Dankjewel!”

Aniek

HR specialist

“Tijdens de masterclass viel bij mij ineens het kwartje: ik leefde al jarenlang naar de verwachtingen van anderen en had eigenlijk nooit stilgestaan bij wat ik zelf wilde. Na afloop heb ik besloten het roer om te gooien en zelf de regie te nemen over mijn leven. Sinds ik dit besluit heb genomen merk ik dat ik veel meer rust heb in mijn hoofd en veel meer tijd neem voor wat ik wil!

Lieke

Leidinggevende binnen een grote hotelketen

Hi, ik ben Liza!

Ik ben een fantastische, gepassioneerde, energieke en liefdevolle moeder, coach en ondernemer die levens verandert, vreugde en plezier brengt en danst door het leven!

Ooit was ik een ontzettende controlfreak, maar inmiddels zie ik mijzelf als een Lefwijf: iemand die gaat voor wat ze wil en het nog voor elkaar krijgt ook!

Als perfectionismecoach help ik ambitieuze vrouwen om net als ik hun perfectionisme te doorbreken. Hiervoor heb ik alles uit mijn eigen ervaring en kennis als psychiatrisch verpleegkundige en life coach gebundeld in krachtige online trainingen en coaching. Zodat ook jij eindelijk vol zelfvertrouwen voor je waarde gaat staan en vanuit rust en ontspanning kunt genieten van jouw mooiste leven!  

 

Perfectionismecoach voor ambitieuze vrouwen

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Perfectionismecoach voor ambitieuze vrouwen