In de media

Op deze pagina vind je linkjes naar podcasts, interviews en artikelen met mij!

De 100% Lefwijf Show

Allereerst mijn eigen podcast waar ik je 4x per week inspireer om jouw innerlijke Lefwijf te laten stralen!

De 100% Lefwijf Show

 

Voor de Wendy Online ben ik geïnterviewd over mijn postnatale depressie.

“Liza (29) kreeg na de geboorte van haar oudste zoon Jens een postnatale depressie. Ze had suïcidale gedachten en wilde haar kind de verschrikkelijkste dingen aan doen. Na EMDR ging het steeds beter met Liza en kon ze eindelijk van haar zoon houden. Ze werd opnieuw zwanger en deze keer ging alles goed. Liza: ‘Door mijn depressie ben ik als persoon veranderd en kan ik nu alle liefde geven aan mijn kinderen die ze nodig hebben’ “

Artikel in Wendyonline

 

“Perfectionisten bestaan niet”.

“Ik ben écht een perfectionist” is zo ongeveer de uitspraak die ik het vaakst hoor van mensen om me heen op het
moment dat ik vertel wat ik doe. En toch is het de grootste onzin die er bestaat. In tegenstelling tot wat vaak gezegd
wordt is perfectionisme namelijk niet iets wat je bent, maar iets wat je doet. Je bent dus ook geen perfectionist, je hebt slechts last van perfectionisme.

Hoe dit precies zit? Dat lees je in dit artikel.

Artikel in BWNL Magazine

 

“Ik maak me niet zo druk meer om mijn uiterlijk”.

Voor de rubriek ‘Blootgeven’ hulde ik mezelf in lingerie en gaf mezelf – bijna – bloot. In dit interview deel ik over mijn postnatale depressie, de striae op mijn buik en hoe ik naar mijn uiterlijk kijk.

Interview VROUW Magazine

Lees hier mijn interview met Business Woman Nederland over waarom ik ben begonnen met ondernemen, wat mijn bedrijf uniek maakt, wat ik heb onderschat in het ondernemen en wat mijn toekomstvisie is.

Interview BWNL

In deze aflevering van de podcast ga ik in gesprek perfectionismecoach Liza van der Veeken. Liza is ervaringsdeskundige op dit gebied. Ze vertelt welk life changing event ervoor zorgde dat ze inzag last te hebben van perfectionisme en waar dat toe leidde. Liza legt uit waaraan je perfectionisme kunt herkennen, hoe een ijzersterke kwaliteit een valkuil kan worden en hoe je stappen zet om je perfectionisme los te laten.

Interview Nanneke van Drunen Podcast