Gratis tips over het loslaten van je perfectionisme in je mail…

… en een fantastisch cadeautje bij je aanmelding!

Ik gun je een leven vol cadeautjes! En dus heb ik, speciaal voor jou, een aantal prachtige cadeautjes voor je klaarstaan.

Wel voorzichtig uitpakken he πŸ˜‰

Lees het e-book:

Van Controlfreak naar Lefwijf!

Ligt jouw lat altijd torenhoog? Ben je moe van wat je constant allemaal van jezelfΒ moet? Maak je je zorgen over wat anderen van je vinden? En verlang je naar meer rust in je hoofd, meer energie en een enorme dosis zelfvertrouwen?

Download dan nu het e-book ‘Van Controlfreak naar Lefwijf’ en ontdek de 8 stappen om af te rekenen met het gevoel dat het nooit goed genoeg is!Β 

Luister de exclusieveΒ 100% Lefwijf

Show podcast special!

Heb je de neiging om constant alles onder controle te willen houden? Kan je jezelf enorm op je kop zitten als iets anders gaat dan je had bedacht? En wil je dit heel graag anders, maar heb je geen idee HOE je dit moet doen?

Luister dan deze podcast special en merk hoe snel dit alles kan shiften als jij aan de slag gaat met alle retewaardevolle tips!

Bekijk de masterclass:

Kick je perfectionisme de deur uit!

Zie jij constant van alles wat nog beter kan of moet, in plaats van wat al goed is? Ben je behoorlijk streng voor jezelf en heb je vaak het gevoel dat je faalt? En ben je daar nu echt helemaal klaar mee?

Klik dan DIRECT op onderstaande knop, want deze masterclass is op je lijf geschreven!

Nog meer inspiratie opdoen?

Beluister dan hier De 100% Lefwijf Show podcast, dΓ© podcast vol inspiratie, tips en praktische tools om je perfectionisme te doorbreken en af te rekenen met dat gevoel dat het nooit goed genoeg is!